Menü
Kosár

Rólunk

MINŐSÉGPOLITIKÁNK

Az Unischo Kft. 1992 óta kínál környezetbarát megoldásokat a hulladék gyűjtésére és tárolására. Szeretnénk termékeinkkel átfogó megoldást nyújtani mindazok számára, akik olyan hulladékgyűjtő edényt, kukát keresnek, amelyek kiváló minőségben esztétikus megjelenéssel és praktikus kialakítással készültek.

WEBSHOPUNK

Az Unischo webshop-ban sorbanállás és várakozás nélkül választhatja ki az Ön által preferált termékeket, olvashat praktikus tanácsokat, és akár pár kattintással megrendelheti az Önnek leginkább megfelelő hulladékgyűjtő edényeket.

Átvevőpontunk Budapest Szántóföld u. 6- címen található, ahol továbbra is várjuk régi és új vásárlóinkat, futárszolgálatainkkal azonban országszerte eljuttatjuk Önökhöz megrendeléseiket.
 Amennyiben nagyobb mennyiségben kíván edényeket rendelni, úgy kérjük keressen minket telefonon, vagy e-mailben, hogy a szállításról egyedi ajánlatot tehessünk.

MINŐSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Cégünk elkötelezett abban, hogy vásárlóink részére mindig a legmagasabb szintű megoldásokat kínáljuk, ennek érdekében folyamatosan fejlesztünk.

Környezetvédelmi, és minőségirányítási szempontokat mindig szem előtt tartottuk, ezért fontosnak találtuk, hogy környezetvédelmi és minőségirányítási rendszereinket akkreditáltassuk, így ISO minősítéssel rendelkezik cégünk.