Menu

Unischo Kft.

Unischo Kft. Unischo Kft.

Unischo Kft - Kuka, konténer, hulladéktároló, hulladékgyűjtő edényekCégünk az Unischo Kft.. 1992-ben alakult, magyar tulajdonosokkal. A tulajdonjog és az összetétel azóta sem változott. Tevékenységünk a szervezett hulladékgazdálkodás kialakításához szükséges edényzet és gyűjtőjárművek országos értékesítésére fejlődött.
A hazai hulladékgyűjtésben járatos valamennyi edény- és konténertípust forgalmazzuk 4.500 m²-es rákospalotai raktárunkról (1151 Budapest, Szántóföld u. 6.). Több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunkat szívesen megosztjuk az önkormányzatok ez irányú fejlesztési terveivel.
A hulladékgazdálkodás fejlesztéséhez ajánljuk figyelmükbe a honlapunkon található részletes tájékoztatót háztartási hulladékgyűjtő edényeinkről, kukáinkról, egyéb termékeinkről és szolgáltatásainkról.

Kereskedelmi pozíciónk a magyar piacon meghatározó, üzleti lehetőségeink folyamatosan bővülnek. A hulladékgazdálkodásban eltöltött hosszú tevékenységünk során elértük, hogy partnereink számára európai színvonalú termékeket és szolgáltatást tudunk biztosítani, és ezáltal segítjük őket települési természeti környezetük megóvásában. Az elmúlt években számos önkormányzat nyert segítségünkkel minisztériumi támogatást. A hazai környezetgazdálkodásban vezető pozíciót betöltő cégeknek is fontos beszállítói vagyunk.

Cégünk a környezetvédelem érdekében készséggel áll 4.500 m²-es budapesti raktárában szíves rendelkezésükre, új és jó állapotú használt, Európában szabványos méretű háztartási hulladékgyűjtő edények, kukák, konténerek és szelektív gyűjtőszigetek kiszolgálásában.

Az Unischo Kft. az európai hulladékgyűjtő edények (kuka, konténer) gyártásában élen járó SULO Umwelttechnik magyarországi forgalmazója.
Cégünk hulladékgyűjtő edényzet beszerzési pályázatának elkészítését is vállalja önkormányzatok, vállalkozások részére.

Iskolai környezetvédelmi nevelés előmozdításához segítséget nyújtunk!

Cégjegyzékszám
01-09-166055

Adószám
10753204-2-42

Székhely
1151 Budapest, Szántóföld u. 6.

Vissza a tetejére